lauantai 29. lokakuuta 2022

Loistokuskiko??? (2768)

Ihvivakkuutusyhtijön mukkaan Ukka Matimpoika on loistokuski. Laittoovat semmosen sähköpostikirjeen mustaa valakosella, kujjouvuin tekasemmaan taas kerran takapihan vahinkoilimootuksen. Ja se tuli ei loistelijaasta ajosuorituksesta, vaan törppöilystä.

Rakentelin tuonne halakokatokseen halakopinojevvälliin ulukokulumale autokatoksen, jonka olen teheny vuosija. Piti sieltä perruuttamani tuo neljäsattaaviiskymppinelleksus liikenteeseen, nin tuli tieten vanahuutta arvijointivirhe. Liika kiire oli käänellä autova perruuttaisa, nin jopa tarttu repsikampuoleisesta etukulumastasa halako-ovempieleen jonkun koivuhalon päähän nin somasti, että kun ouvon äänejjäläkiin auto liikahti puolmetrijä vissiin reaktijoaijjavverran, nin saman puolmetrijä aukes Leksun oikija etukuluma. Ninko kuvasta näkkyy...Sieltä irtoilit erinäinemmäärä valojejjohtoja ja muovisen etumaskilokasuojan kiinnikkeitä siihevviissiin, että ihvitäti teki päätöksen tilata kuletus lavetila. Sepä tapahtu samontein, vaikkakivvasta seuraavana aamuna, kunoli kolariloita ollu enempi ja vähempi hinurivirmala jonosa.

Nyt täytyy olla nöyränä, että suap autoo lainaks emännyyveltä. Ihvi ilimotti paitti että Ukka on loistokukski, myös sen seurauksena omavastuu ovvaan satasen. Jos olisin törpömpi, nin olis ollu kolomessattaa...

Lavettikuvasa ovvielä pihamaa nätivvalakosena, mutta lumet on tältäkertaa taas ohitte silikovesisatteen ansijosta. Nytei ole varraa talon viimestä autoo päästää käsistä. Kemijärvelä JuPa hoitellee Leksun takas rivviin, mutta aikaa saattaa kuluva, kunon varmaanki osatillauksija eesä ja maalaamistaki.

Tukikohasta ei loistokuskiks ittijään tuntemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti