tiistai 11. lokakuuta 2022

Kuttumaton vieras. (2760)

Metsoyhtymän kotiuduttua alkoi sieltä tippua tietoja koronatartunnoista kotona ainakin kolomella. Neljännelläkin selekeet oireet, mutta ei vielä testivarmennusta.

Emännyys alkoi saamaan romuskaoireita eilen, mutta silloin ei kotikoronatesti ylimääräviivoja näyttänyt. Tänä aamuna näytti. Ukalla ei vielä, mutta pahat on enteet, kun romuskaoireita on. Ja toistaiseks yhteinen petipaikka...

Mepä pidämmä karanteenipäiviä täällä. Kylmiössä on ruokaa ja juomaa ja polttopuuta on vuojeksi etteenpäin. Met pärjäämmä kyllä.

Hyvin met emännän kanssa on säästytty tautikurimukselta siihennähen, että toistasattaa kävijää hyvämmatkaa on käyny talosa viimesen rapijan kuukauven aikana. Tievossa tai ainakin arvauksesa oli, että näin ei voi loputtommiin jatkuva.

Majoittumisista päättäävät lähiaikoina näillätievoin asiakkaat ite. Yksi mettämies talossa on eilisestä, mutta hänevviikkoonsa meijän tilanne ei vaikuta, kun on lähikuukausina koronan jo sairastannu ja rokotuksetkin on päiväntasalla. Tuleville majapaikkaa varanneile immeisille on laitettu tilannetievotukset.

Tukikohasta toistaviivaa ittelle oottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti