lauantai 15. tammikuuta 2022

Sähkön toimitusvarmuus vietkalla. (2663)

Onneks tullee pällyiltyvä hiukan ympärilleen täälä nyt, kun tykkytalavi on hankalimmillasa. Kallelan takana on pikkutukkikokonen petäjä antautunnu ilimeisesti viimeselä tuulela ja katkennu muutamammetrin korkeuvelta. Ja tietenki osunu painollasa sähkölinjale, joka vie lämpöjä ja valoja Naruskajojen länspuolen mökkiperäle.Soittelin Koillis-Lapin Sähkön vikapäivystykseen. Kattelima vikapäivystäjän kanssa koortinaatit kohillesa ja asija lähti virmasa etiäppäin. Tullevat korjuule arjentullen alakuviikosta, paitti jos lanka katkee ja sähköt menee tilttiin, nin sitten korjuu tapahtunnee jo viikollopun aikana.

Siellon tarkistettavata lähialuveella muuallakin, kun linja mennee rytteikköjelläpi koko parinkilometrimmatkaltaan.

Onneks Kallelasa on mahollisesta katkoksesa ilimottava tekstiviestijärjestelmä, joka ilimottellee uskollisesti katkot ja sähkön pallaamisen Ukan puhelimmeen. Tekniikka on ihimeellistä ja halapaa...

Tukikohasta korjausmiestä oottelemissiin tähä.


1 kommentti:

  1. Toivottavasti, korjautuu sitten Arjen Tullen, jos ei muuta petäjille, voin kuvitella, miten ne paukkuen palavat, Tuottaen Lämpöä, joko suppeasti Kotitalon esim leivinuunissa, tai Jatkuvalämmitteisessä Puukiukaassa, tai Isossa Lämpölaitoksessa, kunhan pätkäisty sopivankokoisiksi ja -kuivuneet sen Maagiset 2 Vuotta ulkokaton alla. Entä mikä, on Linkotraktorin Vijoittanut ja oli mikä vain, korjaantukoot Kuntoon Pikaisesti!

    VastaaPoista