perjantai 14. tammikuuta 2022

Äänestysnisukahveet. (2662)

Käväsimä emännyyvenkans Sallasa sevverran, että hoijima aluvevaaliäänestyksen pois alta. Oli tosin semmonen viilinki hiukka kummallaki, että vakaasti harkittima, äänestämmäkö ollenkaa.

Tämä asenne johtuu lähinä niistä arvijoista, että pikkukuntijen tällähetkelä hyvät terveyskeskus, laporatoorijo, röntkenit ja lääkärilepääsyt on hyvälä mallilla. Niin on ollu vuosija ja vuosija.

Kolomentuhannen tai vajjaan kuntalaisen palavelut pyörii kuiten suhtsuurela työntekijämäärilä, jakun noita vaalivänkäyksijä on kuunnellu, nin rahasta tullee olemaan nuusa. Vaarasa on, että kaupunkikeskitykset alakaa ja  net valitut valtuustot saattaa olla kaupunkilaisenemmistölä. Sillon herkästikkäy silleepäin, että helemijä ei maalaissijoille jaeta. Toivottavasti olema vääräsä.

Vietämä enimmäkseempullatonta tammikuuta emon kanssa. Minä kiloja puottaksein ja emännyys on hengesämukana. Kuiten tarttu vaalikahveenisut ekstempporee kaupahhyllystä...net piti olla rommila kostutettu, mutta tuntu siltä, että oliskhan nuto uitettu rommisa ennen kauppaallähettämistä...


Tukikohasta linkousraktorijen korjaantumista oottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti