sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Yks hyvä ijästäki, vaikkei lämmitä. (2080)

Tukikohan huoltoretkelä tälle pakkasaamule oli salaperäänen taivaarranta. Autollämpömittari ei japsimalliin näytä kolomeekymppijä enempää, mutta onneks onnoita sääsemija tullu ittellekki laitettuva parittain, nin tietää kolomenkympin rajammenneerrikki.

Naruska näyttäs vaihteeks Suomen kylymimmältä kolokalta. Ja tavammukkaan on ootettavisa, että pakkanen käväsee kovimmillasa aurinkoarmaan nousuhetkilä. Kolokytäkolome ja osija hilippoo jo nyt nousuva ootellesa.

Kuutsivaaran laijalta ittään näytti mennesä ja vajjaan puolen tunnimpäästä palatesa tältä...Menopalluuretki sujjuu sujuvasti näisä maisemisa.

Met laittelema Mummelinkans Kallelammökkijä valamiiks ehtoola tulevija mettämiehijä varten. Olemma siivonnu, vaikka aikas hyvin täälä asuvat immeiset jäläkesä siivoilee. Puolempäivän jäläkeen siirtyilemmä hilijolleen vakituisemmin Tukikohtaan.

Kallelasta saunallauteijentekova kahteen osotteeseen miettimissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Näkyyhän sitä jo Valoa Tunnelin Päässä Saunaosaston valmistumisen suhteen ja sitä odotellessa, onhan telttasauna, ihan hyvä vaihtoehto, eli Onnea ja -Menestystä niin Kallelan, kuin Tukikohdan saunanlauteiden teolle!

    VastaaPoista
  2. Sama oli taivas Savossa. Hehkui niin punaisena aamulla että en ihan hetkeen muista vastaavaa nähneeni - pakkasta ei puoliakaan siitä mitä Naruskassa. Lykkyvä rojekteihin!

    VastaaPoista