lauantai 26. tammikuuta 2019

Tärkkihommat. (2050)

Tulimmat hiukka vappauttaan Kasperipoijjan pesuveen vanahempija lustinpithoon muutamile syntymäpäivile. Hyvä, etton Ukala taksi, nimpystyy nuortaparija kuskaamaan tuone Sinetänsuunnile. Ja lupasivvielä tulla hakkeen yömpääle poiskin, kuhan ilimotteleevat.

Met Mummunkans pärjäämmä täälä ihammielellään Aarnin ja Pikku-Kertun kanssa. Eikä tartte Tukikohastakkaan olla huolta, kun Linko-Jarkko hoitaa talakkarihommat. Niisä pakkasisa talakkarija tarvitteekin.

Tulipahannähtyvä sushinvalamistustaki sevverra, että saattas tuota kokheila Tukikohasakijjoskus.


Huomena palhaamma takas kotijo. Lephäämään. Ei vainkaa, nautimma lastehhoijosta.

Tapijokylän väliaikasesta Tukikohasta pakkasta tääläkippitelemissiin tähä.


1 kommentti:

  1. Ei voi olla totta, etteikö muka olisi koskaan aiemmin, valmistettu Tukikohdassa Sushi:ta, eli jo olisikin sitten aika sille ensikerralle ja kun ehditte, käykäähän myös ottamassa Malli-inspiraatiota Rovaniemen Ravintola Himossa, jossa saatavilla myös perinteisempien Sushi-vaihtoehtojen rinnalla Poro-Sushita, jota myös voi suositella. Ei täällä, ole mikään pakkanen edes kylmä, kunhan muistaa laittaa lämmintä päälle, kun lähtee ulos ja luotettavastihan aina tuo Naruskan lämmitysjärjestelmä paikat lämmittää, kun puut humistapalaavat pesässä.

    VastaaPoista