torstai 10. tammikuuta 2019

Mikäs valoilimijö tämmönen sitte on...(2040)

Ei kestänny montaa minnuuttija, mutta ehtipä päivän pelastaan. Ekakertaa tälle talavelle paisto Tukikohan puijenlatvoihin. Oli rapsakka pakkanen, melekeen kolometkympit miinusta.

Nyt lauhtuu ja tuulee. Tuulimittari oli hiukka pelistä pois, mutta muuvan säähemmo kävi vaihtamasa vermeeseen yhen osan, niijjovain taas tyynet ja myrskyt saahaan talteen.


Ehtoisin puputtellee se helemipöllö täsä tontila. Kohta pittää alakaa uskoon, että se tietää aikasta kevättä. Tämon mun oma arvijo.

Tukikohasta vinkkaa oottelemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Kyllä voi maisema olla kaunis :-))

    VastaaPoista
  2. Illalla käppäilin ulkona täällä Savossa ja oikein yrittämällän yritin kuunnella joko Helmipöllön puputus korvaan kantautuisi. No ei kantautunut ja tarkemmin kun asiaa pohdin niin pittää olla silleen että se teirän helmipöllö käypi rouskuttamassa jotahin niistä porttipielen poronsarvista. Siitä kun vähän jauhetta mahhaansa saapi niin ei oo ihme että aina ilta/yöaikaan tekkee mieli vastakkaista sukupuolta kuhtua. Eli elä vielä allekirjoita aikaista kevättä - se saattaapi Tukikohdan pihapöllö vaan puputella pienessä hormoonihumalassa ;).

    VastaaPoista