torstai 27. heinäkuuta 2023

Syötehillassa. (2823)

Soli ensmäänenkerta, kun kävimä emännänkans hillasa Pudasjärven jängilä. Varsinaisesti meilloli luvattuna käyvä kattomasa tyärenpesuveen loma-asuntova sejjäläkiin, kun soli perusteellisesti rempattu. Kunsattu hilla-aika samoileppäivile, nin löimä kakskärpästä yheläiskula.

Isosyötteen ympäristösä ompaljollaisesti jänkijä, joittenka kokkeiluva ei iliman karttasovellusta kannattenu lähtee tekeen. Mapitare telehvoonisa ohhyvä apulainen, kun liikkuu tuntemattomisa maisemisa.

Olima yhelä suolla tävviikon tiistaiehtoola parisentuntija. Kolomeesattaametrijä kauvempana autolta ei muutaman mettäautotiellaijasta tarvinnu poiketa, nin puolenkytäkilloo ruotasima hyvälaatusta marjaa astijoihin. Tarpeet tuli täytettyvä. Jos joku noile korkeuksile hillastammaahhaluvaa, nin net päivät onnyt kuluvalaviikola ja ensviikola ja marjat omparraimmillasa.
Hienoks olit Puolivillaasen nimmee tottelevammökin nuorehkopari sisustannu ja laittannu. Olit kyllä miettinny kaikki asijat valamiiksi, mitä ikuna voi loma-asukkaale tarjota. Hienot makkuutilat puolellekymmenele, viimesempääle saunatilat, hienosti konneistettu köökkiolohuoneyhistelmä. Oli isot terassit ja sielä poreammeestalähtijen kaikki valamiina. Ja lasikattonen grillikota vaikka revontulijentiirailuun pimijämpänäaikana.

Heleppoo oli aamupuuro sielä keitelä. Ja rauhallisela paikala oleva lomahuoneisto paritalosa takas myös lepposat yöunet tunturinkuppeesa. Voi suositela, jos Syötteeltä vuokrahuoneistova kaipaa.

Puolivillaasen tarkempi esittely.

Urputien tukikohasta ahvenankalastusreisuva suunnittelemissin tähä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti