maanantai 29. toukokuuta 2023

Väijyjänis. (2817)

Ei joutannu meikäläine ehtookävelyle, kumpti maalailla terassiovija. Sitei sajehhaittaa, kunon terassi katettu kirkkaala muovikatteela. Emännyys kierteli täsä Lapirrinteen vaaramaisemasa ja keräs tieten havvintoja luonnosta.

Jäneksijä sielon sammaavviissiin kuin täsä taloryppääsä. Net pittää sielä korvat pystysä väijyvä ihan ilimeisesti. Sotakonneijjen liikenteen kyllä kuuleep huonokuulosempiki. Rovaniemellentokentältä ommelekonen ilimaliikenne hävittäjilä, joijenka ääni kantaa päiväasaikaan kaikkijale. Son hyvä, että harjootellaan, kunei koskaan tiijä näinä epävarmempina aikona, millon on tositilanneppäällä.

Mustikkaa sieloli vaarampäälä kukasa kuulema pilivimpimmein, jotenka son varmaanki Naruskaa hiukka eellä, kun ollaan satakuntakilometrijä etelämpänä täälä. Ovvaan nin hitonkylymää kelijä, että mitellie pörriäiset jaksaa lennelä pöllyttelemäsä nuita kukkasija...Urputien Tukikohasta sajetta ja kylymää pitelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Se on Ukallakin nyt totutteleminen mehtäjäniksen ilkeään sivupersoonaan rusakkoon - lie Rollossakin ruskeat ristiturvat lintulautojen ja omenapuiden vakiovieraita 🙂.

    VastaaPoista