perjantai 14. huhtikuuta 2023

Pienempienijä muutoksija... (2810)

Täson vuojevvaihteesta alakain olluttapahtumasa pienoisija elämämmuutoksija, joista muutamat immeiset ojjo aavistellu, kunovat seurannu meijän talommyyntikampanjata, joka ehti kestää kaksjapuolvuotta. Mutta sittenpä sattu ilimotuksen huommaamaan semmoset Irina ja Paavo, jotka luvettuvaan ensin tori-ilimotuksen penkoit seuraavana etuovikomin ilimotuksen ja sittejjo soittelit Paavo, ja kerto heijän halluuvan tulla tätä Tukikohtaa kattommaan.

Son oma tarinasa se heijän ilimotustellukusakkin, mutta sattumija tarvitaan, kun aletaan elämämmuutoksija suunnittelleen ja totteuttaan. Irina ja Paavo tulit tänne Tukikohtaan vuojevvaihteen alla. Het oli talostakiinnostunneijjen listala järjestysnummeroltasa kakskytäkuus. Vielä jäläkiin soittelit yks mies, venäläistaustanen inkeriläinen, kakskytäseittemän. Hälle jo sannoin, että talo ja yritys onnyt menonkelekasa.

Muutaman tutkimusretken Irina ja Paavo sittekkävivät uuvelleejjauuvelleen, mutta päätös ei siitä muutakun vahavistu, met ostama tän paikan...

Olisiinä muutamakivvaihe, ninko muuttohommisa olleet tietääkin. Irina ja Paavo kun alakoit suunnitella elämäsässiirtämistä Naruskale, nin sammaanaikaan piti tieten meijän emännän kans alakaa ettimään uutta pesäkolloo. Suunakssiis Rovaniemi ja kämpänettimiset sielä. Son oma tarinasa ja monivaiheinenkissemmonen. Ylihintasta torppaa meijämmielestä melekeen laitalukijen, mutta sitten se napsahti kohillesa, kun tyvär lähettit yhen torila olleen taloilimotuksen.

Sitä kävimä Kasperi ja minä kattomasa ja tunnijjäläkiin autoonnoustesamme tuumattiin yhtäaikaa autosa, että sonsiinä. Ja siihen ollaan päätymäsä ensviikola kauppakirjoja allekirjoottelemala. Sopeva emännyyvellekkin, joka kävi enskertaa kattomasa talova itsekseen sejjäläkiin, kunolijjo tarjouksenkitteheny.

Valpurina, jos kaikki tähet kohillasa on, nin met alama levittelemmään vähhäistä ommaisuuttamme uuteen satanelijöiseen. Sehän tarkottaa tuplakokova Tukikohan kaksijoon, jokon ollu pesäpaikkana kakskytäkaheksavvuotta, tillaa vajjaat viiskytänelijöö.

Siinäson kuvijo noin karkeesti kerrottuna. Sallasa ontulluttäyteen neljäkytäkaksvuotta, jokon jonniimmoinen pätkä ihimisen elämäsä. Jos pitempi pätkä on suunnitelmisa viettää muusa pitäjäsä, nin tars ellää muutamavvuojen yli satavuotijjaaks...

Met jätämä Tukikohan levollisimmielin uusile asukkaile ja yrityksejjatkajile. Heile toivoma tietenkin onneva ja menestystä nimpaljo, että riittää. Met emännyyven kanssa operoijjaan Naruskala ennään Kallelammökin vuokrausasijoisa. Katomma, miten huolto onnistuu ja homma kaikkijaan alakaa pyörimmään. Kallelasa on tehty muutamija muutoksija petipaikoisa ja sisusuksesa muutenki. Perusmökki mukavuuksinneen on kuitenkisse sama Kallela, jokon palavellu asukkaitasa kohta kolomekkytävuotta. 

Tuosson tuoreet emännyyven ottamat kuvat mökistä. Vävypoikamies Sami olluvannu muotoila Kallelale omat nettisivusa lähisinäaikoina ja varraukset tapahtuu Pirjole tai Ukale soittelemala. Uuvet sähköpostiosotteet tullee uusile sivuile ja net löytyy toistaiseks naruska.comin sivuilta, jotka kuuluuvat Irinale ja Paavole. Siirtymäaikaa ompikkusen varattu, että kaikki asijat saahaan tikkiin.

Tuostavoi alakaa katteleen Kallelan kuvija ja alakaa suunnittelleen jonkullaista lommaa Naruskajojen rannale. Niija Retkeilymaja pellaa täälä Irinan ja Paavon pyörittämänä, ninko tähänkiasti. Kaikilellöytyy paikka kuntolomale tänne erämaallaitaan.
Tukikohasta pikkumuutoksiin totuttelemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Toisaalta teille onnea ja toisaalta ikävää haikeutta. Ikää karttuu itsensä ja talonsa pitäisi jaksaa pitää kunnossa niin sen jotenkuten ymmärtää!!

    VastaaPoista
  2. Paljon Onnea teille ! Saitte vihdoin kaupat ! Hyvä ,että Kallelan vuokraus jatkuu teillä . Kiitos teille tähänastisesta ❤️ tulee ikävä

    VastaaPoista