perjantai 15. huhtikuuta 2022

Kessää kohen. (2692)

Täsä sitä sovan kevyvesä varjosa mennään huhtikuuta jo puolvälisä. Talokauppailimotus ei ole vähhäänaikaan poikinnu uusija kiinnostunneita, vaikka ilimotuksija hiukka uuvistelinki sivvuile.

Sallan Ossuuspankista tuli samantien meile entunen pankki. Kannattee muijenkimmiettijä, jos pittää määrittää pankin systeemeilä kiinteistön vakkuusarvova. Meilä maksattivat kakssattaa €urova aanelosarkin arvijopaperista, misä ei ole arvijontekijästä mittään nimitietoja puhumattakaan, että johonkin immeiseen vois asian johosta yhteyttä otela. Joku jos semmosta papperija joutuu tilhaamaan pankin tarpeisiin, ninko met, niin voi varrautuva ihammuihin hinta-arvijoihin, mitä ite talostaan arvijoi. Ja net arvijot on tieten alaspäin...

Ei lähtenny Sallan Ossuuspankki mihinkäässuuntaan muuttelemmaan alihintasta arvijotaan, nin metpä päätimmä muutamankymmenevvuojen pankkisuhteen vaihtamalla pankkija tanskkalaisempankin suuntaan. Sieltonjo lainaehot puheltuvvalamiiks nopijaan tahtiin, jos talohhinnala ei seuraavaa peltikatonalusta saa irti...Paikallispankki saa pittää tunkkisa ja arvijopaperisa.

No, met jatkama elova toistaseks Tukikohasa. Eikhän se talokauppa siitä järjesty, kummalttaa. Lähemä huomenisa ajelemmaan emännänkans kohti Inarijjärvee. Menemmä harrija narraamaan ja viettelemmä sielä samala Raisan isäukon täyskymppipäivijä. Matka ja reisu taittuu Katin ja Petrin vuokraamala matkailupirssilä, jonka hakasin jokupäiväsitten Oulusta. Hieno uus matkailupirssi, lökösä automaatti ajettavaks ja Oulusta löytyy, jos joku tarpeisiisa kaipaa.

Tyvärellä miehinneen ommyös Rukatunturisa kesäle vuokrattavisa asuntovaunu, jokon sielä pysyvästi asemisa. Hintatievot molemile löytyy tyttäreltä...


On luvannu kevväisempijä päivijä lähimmättulevat. Kallelaan pääsis niistä joku nauttimmaan vielä, kun yhen pariskunnan varraus perruuntu hiukka lyhvelä varotusajala. Täytyy huomijoija, että rospuuttokelit saattaa huonosa tappauksesa laitattaa puomit täälä kiini, mutta Tukikohtaan aina pääsee peltikaton alle. Ja pilikkijäät on täälä Naruskajojelakivvielä suvantopaikoisa riittävämpaksut.

Tukikohasta puolenkytäpäivää muuala viettelemissiin tähä, mutta Sami päivystää.

1 kommentti:

  1. Kas Vain, kun ajattelinKas vain, kun ajattelin juuri päinvastoin, noiden kahden Pankin suhteen, varsinkin Vuoden 2012 aikana, jonka jälkeen Päätös Alkuvuodesta 2012, vaihtaa Danskesta Osuuspankkiin Syystä, että vaikka kummallakin, on olemassa Avainlukulistat myös Pistekirjoituksella, oli ainakin tällöin, mennyt Danske, käytännössä Mahdottomaksi käyttää Täysin Sokeana ja jotkut muutkin, olivat Kehoittaneet minua vaihtamaan. Tosinhan, ei ole Vireillä kaltaisianne Kauppa, Laina, tai vastaavia Asioita, joiden suhteen, edelleen Tsemppiä, jotta mahdollisesti, menisi Retkeilymajakiinteistö Kaupaksi ja -HHyvää Pääisäistä ja -Kalaretkeäkin!

    VastaaPoista