tiistai 6. syyskuuta 2022

Yksi ruskapuu. (2744)

Tukikohan tontin lehtipuut ompääsääntöisesti vielä vihreenä, vaikka ruskan virallisesti kuuluu alakaa neljämpäivän päästä syyskuun kymmenes. Entiaikaan samana päivänä alako taimenerrauhotus joella, mutta senkimmuuttivat jostakinsyystä alakammaan jo syyskuun ekapäivä. Vielä on kuiten emännän syntymäpäivä pysyny samasa päiväsä ruskan alakamisen kanssa.

Oottelemma täsä rauhassa, että Tukikohan haapapuut alakaa ottammaan itteensä värijä, mutta vielä nuo kutvottavat ihaavvihreinä kesävarreissään. Pakkasta ja valovvähenemistä tars tulla.

Steinereitten toinerryhmä laskeutu Tukikohtaan eilisäehtoola jäläkiin iltakymmenen. Siitä se viikko-ohojelma alakaa hetiaamusta, kun käyvät tutustumislenkin Naruskajokirannasa. Sittempäiväks Karhutunturiin ja niin eespäin.

Halakosavotta Kallelasa on etenemäsä hyvvää vauhtija. Onneks on ilimaantunnu talakooväkkee, koska näisä puuhommisa käsiparit auttaa, mitä enempi niitä on. Muutommennee hyvin sielä, mutta tars varmaan alakaa rakentammaan toista liiterijä...Joku hullu on halakonu sinne liikaa klapija...

Lukitukset liiterisä on kunnosa. Löyty komija maasepäntekemä lukko torikaupasta netinkautti. Nyton harossi.Tukikohasta poutakelijä halakosavottaajja koulukkaile toivomissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti