lauantai 5. maaliskuuta 2022

Poteroitako kaivamassa... (2680)

Muutama huolissaanoleva immeinen on soitellu, että olemako lähtenny evakkoon, kunei blokiin ilimesty raporttija. Selekee vastaus on ei.

Elo Tukikohasa jatkuu, son varma. Pihapiirisä käväs Linko-Jarkko tekasemasa isot lumensiirrot, että saima tulevan talavikauven liki kuuskytäkiintoo yhteismettän järreetä koivua pinottuva suoraan sahhaushollile. Nytei tartte Jarkon tulla niitä rantteele erikseen siirtelemmään, kunnet on kolomesa pinosa rantteela valamiina.

Ja emäntä saa pittää autotallisa hammaan kessään asti. Rekkamies jätti ovenetteen puuta latomata, kujjätin alukärrin siihen ovenetteen merkiks.
Kasperi on luppautunnu sahhaamaan nämät, ninko ennenki. Ja minoon luvannu hoitaa halakomakonheen hytrauliikkaa, ninko ennenki. Jos tullee joku kolomanneks, nin hommat eikun noppeutuu.

Ventti alaka olleen täynä Tukikohan ostamisesta kiinnostunneita. Eipä ole hiijenvissi, vaikka sieltä jo löytyis uuvet emännät ja isännät tänne Naruskale.

Täsä rajala on toistaiseks rauhallista. Sattu silimiin nelisen vuotta sitteppijetty esitelmä tuosta itänaapurin vallankäytöstä. Mielenkiintonen juttu, joka auttaa josei ihan avvaamaan silimijä, nin ainakin ravottaa niitä vähän. Ymmärtäävvoi yrittää, vaikkei hyväksyiskään... VENÄJÄLUENTO  

Tukikohasta muuttolaatikoita hilijolleen hankkimissiin tähä.1 kommentti:

  1. No, toivottavasti, Tärppäisi sitten, että Joku, Ostaisi Tukikohdan ja -myös Kallelan Keinutuolin, pitää joskus, Katsoa se Venäjä-Luento ja yhä Edelleen, olisin kolmantena Käytettävissä Puutalkoisiin, ainakin Pinoamisen suhteen ja miksi ei Rinnallasi, Hydraliikankin Hoitoon, jos sen voisi Opetella ja kunhan on Valmista Tavaraa pinoissa, Jännitellään yhdessä, käytetäänkö ne sitten kokonaan loppuun Toimestanne, vaiko sen jonkun Uuden Omistajan Toimesta, mutta Pääasia, että humisevat somasti Keskuslämmityksessä.

    VastaaPoista