sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Ruska menosa ja tulosa. (2600)

Sorruska heppeimmilläsä näiläkulumila. Siiton sekä hyötyvä että haittaa. Hyöty on tieten kirjava kauneus jokapaikasa, haittaa lähinnä mettämiehile, kun ainakillinnut on kohtuullisen arkoja oranssin ja keltasen sejasa. Ja osin puttoilevijenkillehtijen takija.

Vielä ei paljoo puonneita lehtijä ole, mutta seuraavat vinkatku alakaa, nin varmasti alakaa ensmääsistä värijä ottaneista lehti varisemmaan. Toisaalta, onhan tuola vielä tännäänki vihreetakikkoivuva vasta ruskaan tulosa...Mummeli näppäili kirkolemmennessäsä muutamat otokset pyhäpäivärratoks meilejjateile.
 Tukikohasta tuulijen poispysymistä toivomissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Jee! Vähän olen jännittänyt, ehtiikö mennä ohi, mutta ilmeisesti väriä riittää vielä ensi viikolla?

    VastaaPoista
  2. Sanottiin Tiistaina, että olisi täällä Rovaniemenn Keskustassa, myös valkeata maata, mutta olipahan vain Räntää ja kas kummaa, kun huomasin Yksikkömme Ruokalan katosta, tippuvan vesipisaroita, luultiin ensin, että tukastanihan tuo tulisi, kun olin äskettäin, palaillut Kaupparetkeltä, mutta totesivatpahan muutkin, sitten Tilanteen Vakavuuden ja ryhtyivät Toimiin, aloittaen soittamalla ISS:n Huoltopäivystykseen. Mutta eiköhän Ruskan kaikista puolista, sieläpäin selvitä, kun on selvitty monesta muustakin Seikasta.

    VastaaPoista